Recept

  • Hösilage

    Säljer Rundbalar med vallblandning passande framförallt hästar och får. Både 1a och 2a skörd finnes för lämplig fodersammansättning. Mindre mängd kan levereras runt Visseltofta och Osby....

    350 kr / st
    Visa

Karins bästa créme brulée

  • Publicerad: 2 December 11:50
  • Kategori: Bakverk

Karins bästa crème brulée
8 äggulor
7 1/2 dl vispgrädde
2 1/2 dl mjölk
1 vaniljstång
140g strösocker
Koka upp grädde, socker och hela vaniljstången, som är delad och urskrapad. Låt svalna och vispa ner äggulorna. Sila av och fördela på formar. Baka av på 90grader tills de stelnat, ca 45-60 minuter. Låt kallna
Lägg ett tunt lager strö eller råströsocker på och bränn av!

Fredrik Eklund
Restaurangskyline.se